Verzekeringen

Schadeverzekering

Een schadeverzekering is verplicht bij een boeking in Landhaus Waldeifel. Indien er schade ontstaat aan het huis is deze gedekt tot een waarde van € 2.500,- . De meeste particuliere WA-verzekeringen en reisverzekeringen dekken schade aan vakantiehuizen niet.
U kunt de Voorwaarden Schadeverzekering hier downloaden met Adobe Reader of hieronder lezen:

Voorwaarden Schadeverzekering


Annuleringsverzekering

Het is mogelijk dat u onverhoopt uw vakantie moet afzeggen of moet inkorten. Met een annuleringsverzekering kunt u dit financiële risico afdekken.
De Voorwaarden Annuleringsverzekering kunt u hier downloaden of hieronder lezen:

Er zijn 2 soorten annuleringsverzekeringen: de standaard en de all-risk. Met de standaard annuleringsverzekering moet u voldoen aan de annuleringsvoorwaarden die in de polis vermeld staan. Bij de allrisk annuleringsverzekering kunt u om elke reden annuleren. U krijgt dan 75% van de huurprijs vergoed.

Voorwaarden Annuleringsverzekering


Reisverzekering

Met onze reisverzekering draait u niet zelf op voor kosten bij bagageschade, diefstal, medische hulp of een ongeval. Waar u ook naartoe gaat, met onze Reisverzekering Optimaal inclusief ongevallendekking gaat u goed voorbereid op weg. We hebben een uitgebreide reisverzekering samengesteld, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
De Voorwaarden Reisverzekering kunt u hier downloaden of hieronder lezen:

Voorwaarden Reisverzekering
Clausule voor gasten uit Belgiƫ: