Restaurants & Catering

kok aan huis

Kok in de keuken

Wilt u één of meerdere maaltijden laten verzorgen, dan kunt u zich wenden tot de Herman Welter. U kunt denken aan een buffet aan huis, barbecueën, walking diner of een workshop koken. Hermann heeft al vele maaltijden voor onze gasten verzorgd. Tot grote tevredenheid van iedereen!
Uw persoonlijke wensen bespreekt u direct met kok Hermann Welter: hermannwelter@gmx.net of +49 172 6530040.

Römer Catering verzorgt al uw catering

Römer Catering

Wilt u graag dat een cateraar bij u het eten verzorgd? Dan kunt u contact opnemen met Römer Catering in Bitburg. U kunt met hen contact opnemen en uw wensen bespreken. We hebben goede reviews van onze gasten over deze cateraar gekregen.

Gasthaus Zur Post voor een goede eenvoudige maaltijd

Gasthaus zur Post

Bij Gasthaus Zur Post kunt u genieten van een goede, eenvoudige maaltijd. De gastheer Christian staat u altijd met een glimlach te woord en zal alles doen om u een heerlijke maaltijd te bezorgen. Vooral de Schnitzels zijn erg lekker, maar ook de forel is aan te bevelen. Openingstijden vindt u op de website.

Pizzeria Bella Italia in Kyllburg voor een pizza of schnitzel

Pizzeria Kyllburg

Bij Pizzeria Bella Italia kunt u gezellig binnen of buiten op het terras (of op de brug) zitten. Ze hebben diverse voorgerechten, vele pizza's, maar ook Duitse gerechten. Ze zijn dagelijks open, behalve op woensdag. Het is ook mogelijk pizza's af te halen.

Zeer goede keuken in Dudeldorf bij de Torschänke

Burg Rittersdorf

Het restaurant Herrmann's is gevestigd in Burg Rittersdorf: een zeer bijzondere locatie! De regionale keuken serveert u mooie gerechten en uitstekende wijnen. U kunt hier genieten van de burcht en van een gemoedelijke atmosfeer.

Zeer goede keuken in Dudeldorf bij de Torschänke

Torschänke

Josef is de ''beroemde waard' van Restaurant Torschänke in Dudeldorf. U kunt hier genieten van goede maaltijden op de Duitse manier gemaakt. De menu's wisselen regelmatig en zullen u zeker verrassen. Josef bedient altijd met een grap en een grol. Het restaurant is zeer populair, dus reserveren is dringend gewenst!

Heerlijke 3-gangen menu's in Dudeldorf

Zum alten Brauhaus

In het romantisch restaurant van hotel 'Zum Alten Brauhaus' in Dudeldorf kunt u genieten van maaltijden in de beste tradities van de landelijke Frans-Europese keuken: huisgemaakte gerechten op basis van verse producten (liefst) uit de streek.