Extra service

Handdoeken en keukendoeken

Bad- en keukenlinnen

U kunt handdoekenpakketten en keukenpakketten huren.
Een handdoekenpakket bestaat uit 1 badlaken, 2 grote handdoeken en 2 washanden.
Een keukenpakket bestaat uit 4 toiletdoeken, 2 keukendoeken, 2 droogdoeken, 2 vaatdoeken.
De prijzen per pakket vindt u op het boekingsformulier.
supermarkten in de buurt

Supermarkten in de buurt

In en om Malberg zijn diverse winkels. U kunt allereerst terecht bij de dorpswinkel midden in het dorp. Hier kunt van dinsdag tot zaterdag verse broodjes halen. En tevens kunt u hier alle basisboodschappen kopen van melk tot een flesje wijn.
Er is 1 supermarkt in Kyllburg (2 - 3 km rijden). Dit is de Lidl.
Wilt u uitgebreider inkopen doen en de meest bijzondere producten kopen? Dan zijn er in Bitburg vele winkels die u kunnen helpen. Kaufland en ReWe zijn de grootsten. Maar ook hier vindt u een Aldi en een Lidl, naast de Neukauf.

kok aan huis

Kok in de keuken

Wilt u één of meerdere maaltijden laten verzorgen, dan kunt u zich wenden tot de Herman Welter. U kunt denken aan een buffet aan huis, barbecueën, walking diner of een workshop koken. Hermann heeft al vele maaltijden voor onze gasten verzorgd. Tot grote tevredenheid van iedereen!
Uw persoonlijke wensen bespreekt u direct met kok Hermann Welter: hermannwelter@gmx.net of +49 172 6530040.

recepties en feestjes

Recepties en feestjes

Landhaus Waldeifel is geschikt voor maximaal 18 of 22 personen (+ 2 baby's). Visite van enkele personen is geen probleem, maar een receptie of feest waarbij het maximum wordt overschreden, is in Landhaus Waldeifel helaas niet toegestaan vanwege de gemeentelijke vergunning. Wilt u een feestje geven terwijl u in Malberg bent, dan zullen we u graag enkele gelegenheden in de buurt adviseren. De kapel van Schloss Malberg is hele mooie locatie!

Toerisme in Malberg - Eifel

Het dorp Malberg

Op de eigen website van het dorp Malberg vindt u informatie over de bezienswaardigheden in het dorp en de evenementen die op het programma staan. Ga naar de website www.malberg-eifel.de voor meer informatie.